Nieuws NETWERK VERPLEEGKUNDE
Terug

Waarom kies jij voor verpleegkunde?

Deel je verhaal

Waarom ben jij verpleegkundige geworden? Omdat 'zorgen voor' in je bloed zit? Omdat je energie haalt uit het helpen van je patiënten? Omdat je gedreven bent door warmte, verzorging en nabijheid? Zorgambassadeur Candice De Windt en Toon Quaghebeur, programmadirecteur Gezondheid bij de Hogeschool UCLL, horen graag jouw verhaal.

In 2023 verschijnt het boek ‘100 redenen om verpleegkundige te worden’. Het doel? Verpleegkunde weer op de kaart zetten. En daar hebben Candice De Windt en Toon Quaghebeur jouw hulp bij nodig. Want jij weet hoe het is om verpleegkundige te zijn, om docent verpleegkunde te zijn of om student verpleegkunde te zijn. Jij weet waar jonge en ervaren verpleegkundigen mee worstelen en wat het betekent om een goede verpleegkundige te zijn. En je weet als geen ander dat verpleegkunde het mooiste beroep ter wereld is.

Hoe help je mee?

Stuur het antwoord in op de vraag ‘Waarom heb je voor de verpleegkunde gekozen?’ en misschien krijgt jouw inzending wel een plaats in het boek. Door de vragenlijst in te vullen, maak je tegelijk kans op een van de drie zorgboekenpakketten (ter waarde van € 100) van uitgeverij LannooCampus.

Meer informatie via www.100redenen.be