Week van de verpleegkundigen - Kursaal Oostende

De Week van de Verpleegkundigen in Oostende is sinds 1975 uniek in haar soort: 3 tot 4 opeenvolgende congresdagen met een keuzepalet aan studiedagen voor meer dan 17 verschillende specialisaties. Jaarlijks lokte de Week van de verpleegkundigen tot de coronapandemie meer dan 3000 verpleegkundigen naar Oostende. Sinds de pandemie zijn de deelnemers verspreid over het digitale platform voor een digitale deelname en het Kursaal in Oostende voor de fysieke deelname. Ook hybride deelnemen behoort tot de mogelijkheden. 

De Week van de Verpleegkundigen staat voor vernieuwde kennis en unieke ontmoetingen met een vleugje amusement. Naast de programma's van de studiedagen bieden standhouders een divers aanbod van vernieuwde producten aan. Kortom, de Week van de Verpleegkundigen is er ook eentje van en voor jou! 


Week van de verpleegkundigen 2022
De Week van de Verpleegkundigen 2022 vindt plaats op 3, 4, 5 en 6 oktober 2022 in het Kursaal van Oostende. Of het nu digitaal is of fysiek dat je wenst aan te sluiten? Je bent van harte welkom! 


We danken oprecht onze sponsors, onderaan deze pagina vermeld, die ieder jaar opnieuw de Week van de Verpleegkundigen mogelijk maken! Wens je ook te sponsoren? Klik hier. 

Nieuws