Nieuws NETWERK VERPLEEGKUNDE
Terug

Ontdek en doe mee aan Nurse IQ

Onderzoek UAntwerpen

Ben je ook benieuwd naar je Nurse IQ? Neem dan nu deel aan de enquête van de Universiteit Antwerpen om je vakgerelateerde kennis te testen.

De vragenlijst is opgesteld in het kader van een masterproef binnen de opleiding verpleegkunde en vroedkunde. Het  onderzoek draagt bij tot het verwerven van inzicht in de kennis van verpleegkundigen en hun beïnvloedende factoren. Het gaat om een tweede vernieuwde versie van de vragenlijst met tien vragen voor elk van de zeven competenties van het beroeps- en competentieprofiel voor verpleegkundigen in België.

Het invullen van deze vragenlijst neemt ongeveer 60 minuten in beslag. Aan het einde van deze vragenlijst krijg je je persoonlijk resultaat en kan je het vergelijken met de andere deelnemers in de databank via het live dashboard. 


Bij vragen of problemen kan je contact opnemen via het mailadres nurseiq@uantwerpen.be.

De gegevens van de studie worden strikt vertrouwelijk verwerkt en kunnen enkel geraadpleegd worden door de betrokken onderzoekers. Wie aan het einde van de vragenlijst zijn gegevens achterlaat, maakt kans op een cadeaubon van bol.com.