Nieuws NETWERK VERPLEEGKUNDE
Terug

Diabetessymposium: Save the date 2023

Succesvolle 25e editie

Op 14 en 15 november verzamelde in het ICC Gent de top van de diabeteszorg. En jij was erbij! Diabeteseducatoren en tal van experten uit de brede diabetescare kwamen samen rond het thema: “Op de snelweg van de innovatie: tijd om wakker te schrikken vanuit Care4You diabetescare”. Het was fantastisch om iedereen terug te zien en we kijken al uit naar volgend jaar.

Al 25 jaar is het Diabetessymposium een vaste waarde in de agenda van diabeteseducatoren. Dit jaar verwelkomden we 25 sprekers, stuk voor stuk experten in hun vakgebied, om hun onderzoek en de laatste ontwikkelingen in de diabeteszorg toe te lichten. Wel 500 deelnemers zakten af naar Gent voor de boeiende tweedaagse.

Bijblijven met de laatste ontwikkelingen

Op technisch vlak gebeuren grote vernieuwingen in de diabetescare. Op het Diabetessymposium konden diabeteseducatoren hun kennis bijschaven tijdens verschillende lezingen. Ook bedrijven waren talrijk vertegenwoordigd om de laatste ontwikkelingen te demonsteren en duiding te geven. Het symposium is telkens weer de ideale plek om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Zodat we steeds met kennis over de laatste stand van zaken en met empathie klaarstaan voor diegene waar het allemaal om draait: de persoon die 24/7 met diabetes leeft.

Het symposium in cijfers

14/11/2022: 266

  • Deelnemers: 206
  • Standhouders: 46
  • Sprekers: 12

15/11/2022: 275

  • Deelnemers: 209
  • Standhouders: 50
  • Sprekers: 13

Say cheese
Al die blije gezichten werden vakkundig vastgelegd op beeld door onze fotograaf. Sta jij ook op de foto? Bekijk het hier.

Save the date 13 en 14 november 2023

Noteer het alvast in je agenda: volgend jaar gaat ons Diabetessymposium door op 13 en 14 november 2023 in het ICC Gent. Hou onze kanalen in de gaten en blijf op de hoogte van het programma!