Nieuws NETWERK VERPLEEGKUNDE
Terug

Word interviewer voor Sciensano

Zelfstandige verpleegkundigen gezocht

Het Belgisch gezondheidsinstituut Sciensano zoekt zelfstandigen voor een deeltijdse job. Je zal enquêtes afnemen in verschillende gemeenten in Brussel of het Vlaams Gewest. Deze job is vooral geschikt voor gezondheidswerkers met een basiskennis van voeding, zoals (thuis)verpleegkundigen. De bevragingen kaderen in de nationale voedselconsumptiepeiling 2022-2023.

De Belgische voedselconsumptiepeiling wil de voedings- en leefstijlgewoonten in kaart brengen van de Belgische bevolking vanaf de leeftijd van 3 jaar. Door de peiling kennen we de prevalentie en de distributie van voedingsgerelateerde gezondheidsindicatoren en evalueren we voedingsaanbevelingen (zoals tekort of te veel aan macro- en micronutriënten, prevalentie van obesitas,..). 

Wat zal je doen?

Je volgt een 3-daagse opleiding in Brussel (vergoeding 360 EUR), daarna voer je gedurende een kalenderjaar veldwerk uit. Je zal ongeveer 12 personen interviewen per trimester, wat overeenkomt met twee interviews per week (vergoeding 180-220 EUR per geïnterviewde persoon). De job is dus zeker te combineren met een zelfstandige beroepsactiviteit.

Lees de volledige oproep in de pdf.

Interesse? Stuur je kandidatuur naar fcs@sciensano.be