Nieuws NETWERK VERPLEEGKUNDE
Terug

Werkgroep voor studenten

Sluit je aan en beteken!

Als beroepsorganisatie is NETWERK VERPLEEGKUNDE er niet enkel voor verpleegkundigen in het werkveld. We zijn er ook voor de toekomstige verpleegkundigen die volop aan het studeren zijn. Of je nu de opleiding tot basisverpleegkunde startte, voor een bachelor verpleegkunde kiest of aan een master verpleegkunde bezig bent: bij ons ben je welkom.

NETWERK VERPLEEGKUNDE heeft een eigen werkgroep voor studenten. Daarvoor zoeken we steeds geëngageerde en gemotiveerde studenten of studentenvertegenwoordigers die hun stem en die van de medestudenten willen laten weerklinken over actuele thema’s zoals de onkostenvergoeding voor vierdejaarsstudenten, het VIO-statuut (verpleegkundige in opleiding), kwaliteitsvolle stages, de gewijzigde wetgevingen in de verpleegkunde, het veranderende zorglandschap, …

Enkel door samen te werken en gezamenlijke standpunten te formuleren kunnen we als studenten verpleegkunde onze stem laten horen. Zowel op Vlaams als of federaal niveau.

Hoe jij kan helpen? Sluit je aan bij NETWERK VERPLEEGKUNDE en bij de werkgroep studenten. We komen 1 keer per maand samen via een online vergadering. Daarbij houden we maximaal rekening met de beschikbaarheden van onze leden. Voorzitter van de werkgroep is Robbe Van Leemput. 

Meer informatie? Contacteer ons gerust. Want vergeet niet: studenten verpleegkunde van vandaag zijn de verpleegkundigen van morgen!