Nieuws NETWERK VERPLEEGKUNDE
Terug

UITVERKOCHT - Bart Peeters Deluxe ONZE Nacht

Tickets uitverkocht

UPDATE
De tickets voor Bart Peeters Deluxe op 18 april 2022 zijn in een week tijd volledig uitverkocht. Bedankt voor jullie enthousiasme! Het wordt een avond om nooit te vergeten, volledig in het teken van de zorg. Er zijn nog enkele groepspakketten beschikbaar aan hetzelfde voordelige tarief op 21 april. Voor beschikbaarheden en reservaties mail je naar verpleegarena@nvkvv.be.


Op paasmaandag 18 april 2022 kan je met het NVKVV exclusief naar Bart Peeters Deluxe in de Antwerpse Lotto Arena. Deze editie wordt opgedragen aan alle verpleegkundigen en zorgverleners tijdens een speciale Nacht van de Verpleegkundigen. En ook jij kan er bij zijn – aan een mooie korting!

Beter laat dan nooit: de Nacht van de Verpleegkundigen gaat door op 18 april 2022. Een welgekomen herkansing, nadat we de vorige editie moesten annuleren door de stijgende besmettingscijfers en ziekenhuisopnames. 

De Nacht van de Verpleegkundigen is een initiatief van het NVKVV om het harde werk en het beroep van de verpleegkundige in een positief daglicht te stellen. Daarnaast is het ook een uitgelezen moment voor alle verpleegkundige teams en zelfstandige verpleegkundigen om gezellig samen te zijn en te genieten van een avond vol sfeer en muziek. Trek jullie uniform en jullie dansschoenen aan en maak er samen met ons een onvergetelijke avond van.

Het NVKVV biedt je de mogelijkheid om individueel of in groep tickets aan te schaffen. De details vind je hieronder. Opgelet: plaatsen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.  Vanaf 1 maart worden tickets voor deze voorstelling aan iedereen aangeboden.

Individuele kaarten

Als lid van het NVKVV kan je per lidnummer maximum 10 kaarten bestellen. Elk lidnummer geeft recht op 2 kaarten met 10 % korting. Je kan deze kaarten bestellen via de Lotto Arena. Hou je lidnummer bij de hand, want dat zal je moeten ingeven. Na betaling krijg je de tickets meteen toegestuurd.

Groepspakketten 

We bieden ook groepspakketten aan van 25 tickets of 250 tickets. Ook hier geldt een nog voordeliger tarief, zoals je ziet in het schema hieronder. 
Wil je een groepspakket bestellen? Stuur een mailtje naar verpleegarena@nvkvv.be met je facturatiegegevens, welk type pakket en hoeveel plaatsen je wil bestellen. Zij geven je bestelling door en niet veel later ontvang je van Tele Ticket Service een factuur. Is die betaald? Dan ontvang jij je tickets.
Praktische informatie

Datum: paasmaandag 18 april 2022
Uur: 20 uur
Locatie: Lotto Arena Antwerpen
Kom in beroepskledij voor een extra zorgtouch tijdens de Nacht van de Verpleegkundigen.

Annulatievoorwaarden

Wanneer een groepspakket besteld en betaald is, is annuleren niet meer mogelijk. We vragen dan de ticket(s) door te geven aan andere collega’s of zorginstellingen en eventueel onderling financieel een regeling af te spreken. Het is onze enige optie om jullie van niet-naam gebonden tickets te voorzien en het dus voor iedereen zo flexibel mogelijk te houden. 

Over Bart Peeters Deluxe

Pers en publiek zijn laaiend enthousiast over de concerten van Bart Peeters in de Lotto Arena. Authentiek, hartverwarmend, energetisch en impressionant zijn de meest gebruikte omschrijvingen.