Nieuws NETWERK VERPLEEGKUNDE
Terug

De Week van de Verpleegkundigen 2020

Schrijf je in voor een editie om nooit meer te vergeten!

 
NVKVV wil jullie graag bedankten voor jullie flexibiliteit. In deze crisis stonden verpleegkundigen, vroedvrouwen, zorgkundigen en logistiek medewerkers van alle gezondheids- en welzijnsinstellingen en –diensten vooraan in de strijd tegen het bedreigende virus. 

De Week van de Verpleegkunde 2020
staat niet in het teken van ‘moeten, moeten, moeten’,
maar wel van ‘mogen, mogen, mogen’.

Afgelopen periode hebben jullie hard gewerkt, in vaak bijzondere en stresserende omstandigheden. Daarom zetten we tijdens deze editie extra in op jullie comfort. We plannen enkele extra’s zoals meditatiesessies op het strand. Deze editie wordt er eentje met een strik rond!

Het Kursaal in Oostende is al jaren de thuishaven van onze congresweek. Deze grote locatie komt ons nu ontzettend goed uit. In de ruime zalen kunnen jullie met de nodige afstand lezingen en workshops volgen. We zorgen ervoor dat onze congresweek covid-safe is: we voorzien beschermmateriaal en ontsmettingsmiddelen. ’s Middags krijgt ieder van jullie een ‘lunch in a box’.

Het programma voor de congresweek blijft grotendeels ongewijzigd. We hebben de week succesvol kunnen verplaatsen. Dit was geen gemakkelijke klus, maar alle partners en ook jullie hebben een steentje bijgedragen.

Raadpleeg het Congresmagazine juni 2020 met de programma’s


Inschrijven kan nog steeds op de

NVKVV inschrijvingspagina