Regionale Netwerken
Terug

Regionaal netwerk Limburg

De regionale netwerken zijn het bruisende hart van onze organisatie: dicht bij de leden met een stevige lokale verankering. De regionale netwerken kennen een lange traditie en bestaan reeds meer dan 100 jaar.

Hou je van netwerken, contacten leggen, nieuwe mensen ontmoeten? Zet jij graag je tanden in de organisatie van een boeiende vormingsavond of activiteit voor collega-verpleegkundigen uit jouw buurt? Ben je gebrand op nieuwe up-to-date kennis over verpleegkunde? Deel je graag je expertise en je ervaring? Heb je een brede interesse in het boeiende werkveld van de verpleegkunde? Kijk je graag over het muurtje van je specifieke expertise heen? Dan ben jij de v/m/x die we graag in het bestuur van het regionaal netwerk verwelkomen!

Lees meer over het NETWERK VERPLEEGKUNDE en bekijk de foto's in het jaarverslag. 

Leden Netwerk Verpleegkunde
Bekijk profiel
ILSE GORISSEN
Voorzitter

Provinciale Geneeskundige Commissie Verpleegkundigen Limburg - RIZIV : Dienst voor geneeskundige evaluatie en controle (Kamer van beroep vpk) en Overeenkomstencommissie - Lid werkgroep thuisverpleegkundigen - Bestuurslid Regionaal Netwerk Limburg. PROFESSIONEEL : Stafmedewerker Wit-Gele Kruis Limburg

Bekijk profiel
Marijke SLENDERS
Secretaris

verpleegkundige Mariaziekenhuis Noord-Limburg

Bekijk profiel
Sandra CHRISTIAENS
Netwerk lid

Expert 1ste lijn en externe relaties Regio Zuid bij i-mens

Nieuws