Week van de verpleegkundigen - Kursaal Oostende

De Week van de Verpleegkundigen in Oostende is sinds 1975 uniek in haar soort: 3 tot 4 opeenvolgende congresdagen met een keuzepalet aan studiedagen voor meer dan 12 verschillende specialisaties. Jaarlijks lokt de Week van de verpleegkundigen meer dan 3000 verpleegkundigen naar Oostende voor vernieuwde kennis en unieke ontmoetingen met een vleugje amusement. Naast de 14 tot 19 programma's van de studiedagen bieden de meet&eat kokers tijdens de lunchpauze een divers aanbod aan korte sessies die een unieke kans bieden om onderzoekers van wetenschappelijk onderzoek, bedrijven met recente producten en auteurs van inspirerende boeken te ontmoeten.
Kortom, de Week van de Verpleegkundigen is er ook eentje van en voor jou! 


Week van de verpleegkundigen 2022
De Week van de Verpleegkundigen 2022 vindt plaats op 3, 4, 5 en 6 oktober 2022 in het Kursaal van Oostende. Of het nu digitaal is of fysiek dat je wenst aan te sluiten? Je bent van harte welkom! 


We danken oprecht onze sponsors, onderaan deze pagina vermeld, die ieder jaar opnieuw de Week van de Verpleegkundigen mogelijk maken! Wens je ook te sponsoren? Klik hier. 

Nieuws