Week van de verpleegkundigen - Kursaal Oostende

De Week van de Verpleegkundigen in het Kursaal van Oostende is sinds 1975 uniek in haar soort: 4 tot 5 opeenvolgende congresdagen met een keuzepalet aan studiedagen voor minstens 15 verschillende specialisaties. Jaarlijks lokte de Week van de verpleegkundigen tot de coronapandemie meer dan 3000 verpleegkundigen naar Oostende. Sinds de pandemie zijn de deelnemers verspreid over het digitale platform, voor een digitale deelname en het Kursaal in Oostende, voor de fysieke deelname. Ook hybride deelnemen behoort tot de mogelijkheden. Ieder jaar tellen we sinds 2020 meer dan 3600 inschrijvingen. Met de sprekers en standhouders wordt zo vlot de kaap van meer dan 4000 bezoekers bereikt. 

De Week van de Verpleegkundigen staat voor vernieuwde kennis en unieke ontmoetingen met een vleugje amusement. Naast de programma's van de studiedagen bieden standhouders een divers aanbod van vernieuwde producten aan. Kortom, de Week van de Verpleegkundigen is er ook eentje van en voor jou! 

Week van de verpleegkundigen 
De Week van de Verpleegkundigen 2024 vindt plaats op 30 september 1, 2, 3 en 4 oktober 2024 in het Kursaal van Oostende. Of het nu digitaal is, hybride of fysiek dat je wenst aan te sluiten? Je bent van harte welkom! Het digitaal platform is tot 3 maanden toegankelijk voor de deelnemers. Eén digitale toegang geeft overigens de mogelijkheid om de andere studiedagen eveneens te bekijken. Je kan dus kijken naar wat je wil, wanneer het je beste past. Vormingsuren voor het digitale platform worden geattesteerd begin 2025. 


We danken oprecht onze sponsors, onderaan deze pagina vermeld, die ieder jaar opnieuw de Week van de Verpleegkundigen mogelijk maken!

Wens je ook als sponsor deel te nemen? Klik hier. 

Nieuws